Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Uw weekend retraite in Drenthe: onthaasten verzekerd

Op Landgoed De Dodshoorn in Drenthe beleeft u privacy op een unieke wijze. Ons exclusieve landgoedappartement middenin de natuur is de ideale locatie voor een individuele weekend retraite. Landgoed De Dodshoorn is de ultieme plaats om te onthaasten. Ons sfeervolle landgoed kent één gastenverblijf. De kleinschaligheid op De Dodshoorn staat garant voor volkomen privacy in een schitterende accommodatie waar u uw bezigheden volledig zelf bepaalt.

Stilte retraites vereisen weldadige rust. Op Landgoed De Dodshoorn treft u dit volop: in dit luxe landgoedappartement gaan een stijlvol onderkomen en een informele sfeer hand in hand. U richt uw weekend retraite precies in zoals u zich dit voorstelt. Mogelijkheden tot onthaasten zijn onder andere:

Terugtrekken op Landgoed De Dodshoorn betekent kiezen voor de stilte en de natuur.

Volkomen rust betekent 100% onthaasten

De Dodshoorn heeft prima mogelijkheden om een weekend retraite optimaal in te vullen. Ons stijlvolle landgoed ligt in een natuurrijke omgeving en u bent onze enige vakantiegast. Een weekend in alle rust op De Dodshoorn is ook een uitkomst voor ondernemers en managers die zich in concentratie over een nieuwe uitdaging willen buigen. Een kantoor met aansluiting voor wireless internet is in het appartement aanwezig. Doelgericht ondernemen krijgt een duidelijke meerwaarde met een weekend retraite in Landgoed De Dodshoorn.

Geïnteresseerd in stijlvol Logeren?

 

stilteweekendretraiteweekindividuele retraiteweekend retraite