Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

De vergaderlocatie in Drenthe met privacy

Het vinden van de juiste vergaderlocatie vereist vaak de nodige moeite. Voor Kleinschalige vergaderingen tot 16 personen, met gegarandeerde privacy, is de vergaderzaal op Landgoed De Dodshoorn de uitkomst. Deze vergaderlocatie in Drenthe is te huur op privébasis. Dit houdt in dat ongestoord vergaderen een zekerheid is.

Vergaderaccommodatie De Dodshoorn biedt veel. U bespreekt de vergaderzaal en u bent daarmee de enige gast op ons landgoed: ongestoord vergaderen is hierdoor een feit. De vergaderzaal op Landgoed De Dodshoorn is stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Dit maakt deze vergaderlocatie in Drenthe tot de gepaste vergaderruimte bij Assen voor onder andere:

Een vergaderruimte met niveau is de ferme stap op weg naar een geslaagde bijeenkomst.

Een goede eerste indruk is een prima handreiking

De vergaderzaal op Landgoed De Dodshoorn heeft alles in zich om de juiste eerste indruk te maken. Natuurlijk maakt u die indruk zelf, maar De Dodshoorn levert de middelen. Kenmerkend voor onze vergaderlocatie in Drenthe is dat de exclusiviteit van het landgoed perfect samengaat met de informele sfeer die op het terrein heerst. De luxe van vergaderen in de stijlvolle vergaderzaal wordt precies in die mate gecombineerd met de huiselijkheid van het landgoed die u wenst. Voordeel van het vergaderen op geringe schaal in volkomen privacy is ook dat u de tijdsindeling zelf bepaalt. Desgewenst onderbreekt u de vergadering voor een wandeling op het eigen terrein of in de bosrijke omgeving. Dit alles maakt Landgoed De Dodshoorn de luxe vergaderlocatie in Drenthe waar u het zelf voor het zeggen heeft.

Lees waarom De Dodshoorn uw vergaderlocatie in Drenthe is.

 

trouwen op landgoed, trouwlocatie drenthe, vergaderen in drenthe, vergaderlocatie drenthe