Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Vergaderen in Drenthe is een meerwaarde voor bedrijven

Vergaderen op Landgoed De Dodshoorn betekent vergaderen in volkomen privacy. Deze exclusieve vergaderlocatie is geschikt voor kleine groepen die in besloten kring het maximale uit hun inspanningen willen halen. Succesvol vergaderen in Drenthe gebeurt op De Dodshoorn: middenin een rustige natuurlijke omgeving waar u – letterlijk – niet gestoord kunt worden. Als u de vergaderzaal huurt, bent u onze enige gast: succesvol vergaderen is verzekerd!

De vergaderzaal is modern en stijlvol ingericht naar een exclusief artdeco-ontwerp. De zaal beschikt over moderne audiovisuele middelen. Ontspannen kan bij de open haard, op het overdekte terras of in de natuur van het landgoed . U kunt uw zakelijke besprekingen ook onderbreken met sportieve activiteiten zoals het leren mennen van paarden. Op dit stijlvolle landgoed ervaart u alle voordelen van vergaderen in Drenthe.

De juiste locatie voor effectief vergaderen

Landgoed De Dodshoorn is een van de exclusieve vergaderlocaties waar business en informaliteit hand in hand gaan. Gevolg is ontspannen vergaderen met een uiterst hoge opbrengst. Vergaderen in Drenthe op De Dodshoorn is prima geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten waar privacy vereist is. Voor een optimale voorbereiding op de vergadering is een landgoedappartement voor meerdere dagen te huur. De juiste oplossing voor onder andere:

Landgoed De Dodshoorn heeft de vergaderruimte op het landgoed in Drenthe waar meer mogelijk is dan u denkt.

De juiste plaats voor Vergaderen in Drenthe.

 

trouwen op landgoedtrouwlocatie drenthevergaderen in drenthevergaderlocatie drenthe