Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Vakantiewoning op een landgoed voor het luxe buitenleven

Landgoed De Dodshoorn zorgt voor vakantie in Drenthe op een zeer hoog niveau. Dit luxe vakantiehuis in Drenthe is de perfecte vakantiewoning op een landgoed waar kleinschaligheid en exclusief genieten samenkomen.

Onder de vakantiewoningen in Drenthe vindt u nergens een locatie met zoveel mogelijkheden als op exclusief landgoed De Dodshoorn.

Als buitenverblijf is het gastenhuis op ons landgoed een uitgelezen locatie voor ontspanning voor u en uw gezin. Er even tussenuit op een exclusief landgoed is een prima basis om, alleen of met uw gezin, de weldadige rust van leven op een landgoed te ervaren. Landgoed De Dodshoorn biedt de exclusieve vakantiewoning op het landgoed om dit te bewerkstelligen.

Multifunctioneel vakantiehuis in Drenthe

Ons luxe vakantiehuis in Drenthe kan ook zakelijk worden gehuurd. De vakantiewoning op ons landgoed is het ideale rustpunt om bij te komen van pittige vergadersessies in de vergaderaccommodatie op Landgoed De Dodshoorn. Het landgoedappartement leent zich prima voor ontspannen op sportief gebied. U vermaakt zich met activiteiten zoals:

  • Paardrijden
  • Mennen
  • Wandelen in de natuurrijke omgeving

Een van de opties die Landgoed De Dodshoorn biedt, is dat u uw eigen paard meeneemt en stalt in onze ruime en goed geoutilleerde stal. Uw paard krijgt welverdiende rust na het verkennen van de bosrijke omgeving. Vanuit de vakantiewoning op ons landgoed heeft u directe toegang tot de ruiterpaden van twee boswachterijen. Landgoed De Dodshoorn heeft de vakantiewoning in Drenthe die meer biedt.

Lees alles over deze heerlijke vakantiewoning op een landgoed.
 
 
vakantiewoning drenthevakantiewoning landgoedvakantie paardpaardrijvakantie drenthevakantie landgoed