Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

De vakantiewoning in Drenthe voor privacy met stijl

Landgoed De Dodshoorn is de perfecte optie voor wie zoekt naar een luxe vakantiehuis in Drenthe. De kleinschaligheid en de sfeervolle, luxe uitstraling maken deze vakantiewoning in Drenthe het onderkomen waar u in een korte tijd optimaal geniet.

Met dit luxe vakantiehuis in Drenthe biedt De Dodshoorn zeer veel mogelijkheden voor mensen die behoefte hebben op kleine schaal bijeen te zijn. Ons gastenhuis is een prima locatie voor ontspanning met het gezin of met vrienden. De ligging middenin de natuur en de vele mogelijkheden om in de buitenlucht te recreëren maakt dat u zich volkomen kunt ontspannen tijdens uw verblijf in deze exclusieve vakantiewoning in Drenthe.

Heerlijk rustig

Het sterke punt van uw verblijf op Landgoed De Dodshoorn is dat u er de enige vakantiegast bent. Deze vakantiewoning in Drenthe heeft een heerlijk rustige ligging op een privé domein. Hier kunt u comfortabel genieten van de luxe van leven op een landgoed. Dit landgoedappartement is uitgerust om te ontspannen op sportief gebied. Mogelijke activiteiten zijn:

  • Paardrijden
  • Mennen
  • Wandelen
  • Fietsen

In onze stallen is altijd plaats voor uw paarden: welverdiende rust na het verkennen van de bosrijke omgeving. Onze vakantiewoning in Drenthe heeft directe toegang tot de ruiterpaden van twee boswachterijen. U geniet van het buitenleven zoals dat in Nederland nauwelijks nog te beleven is. Wilt u een exclusief vakantiehuis huren in Drenthe reserveer dan dit sfeervolle landgoedappartement op Landgoed De Dodshoorn.

Ontdek de mogelijkheden van Logeren op een landgoed.

 

vakantiewoning drenthe, vakantiewoning landgoed, vakantie paard, paardrijvakantie drenthe, vakantie landgoed