Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Vakantie met uw paard is het ultieme genieten

Landgoed De Dodshoorn is de locatie in Drenthe waar meer mogelijk is. U brengt uw vakantie in volkomen privacy door en u geniet op exclusieve wijze van de schitterende bezigheid paardrijden. Vakantie met uw paard op ons landgoed betekent een stijlvol onderkomen; zowel voor u als voor uw rijdier.

Het exclusieve landgoedappartement op De Dodshoorn ligt middenin de natuur. U beleeft de volkomen stilte en geniet van het goede buitenleven. Ons landgoed biedt de unieke mogelijkheid uw eigen paard mee te nemen. De luxe waarin u, uw gezin en uw paarden terechtkomen, maakt een onvergetelijke paardenvakantie in Drenthe tot werkelijkheid. Landgoed De Dodshoorn combineert de hoogstaande landgoedsfeer met de sportieve activiteit van vakantie met uw paard. De ligging van ons landgoed is uitermate geschikt voor een vakantie met paarden. U maakt onder andere gebruik van:

Dit alles zorgt voor een geslaagde vakantie met paarden.

Optimaal genieten van de aangeboden luxe

Het gastenhuis van Landgoed De Dodshoorn is een heerlijk luxe vakantiehuis in Drenthe. De kleinschaligheid die wij nastreven en de exclusieve maar ongedwongen sfeer op het landgoed, maken de vakantie met uw paard tot een unieke belevenis. Logeren in ons gastenhuis betekent ontspanning voor uzelf, het hele gezin of voor een kleine groep vrienden. U geniet van de ruimte en de schitterende ligging in de natuur van ons exclusieve landgoedappartement in Drenthe. Vakantie op de Dodshoorn biedt volop sportieve ontspanning.

Lees meer over deze ultieme vorm van Logeren.
 
 
vakantiewoning drenthevakantiewoning landgoedvakantie paardpaardrijvakantie drenthevakantie landgoed