Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Vakantie op een landgoed: exclusiviteit en privacy

Landgoed De Dodshoorn is de uitgelezen locatie in Drenthe om uw vakantie in privacy door te brengen. Vakantie op dit landgoed houdt in dat u ontspanning ervaart zoals u dit wilt. Ons landgoed biedt de mogelijkheid in stijl tot rust te komen.

U huurt een exclusief landgoedappartement middenin de natuur. Dit betekent terugtrekken in alle stilte en genieten van het goede buitenleven. Vakantie op Landgoed De Dodshoorn vult u bijvoorbeeld met de sportieve activiteiten waar de locatie van ons landgoed zich voor leent. Denkt u onder andere aan:

Uw eigen paard meenemen is een van de luxe opties van vakantie op ons luxe landgoed. Uw paard logeert in de prachtige stallen op ons terrein. Het ideale onderkomen na het rijden op de ruiterpaden van de twee omliggende boswachterijen. De locatie van ons landgoed staat garant voor een geslaagde vakantie die u geheel in eigen hand heeft.

Optimaal genieten van de aangeboden luxe

Landgoed De Dodshoorn herbergt een luxe vakantiehuis in Drenthe. De kleinschaligheid die wij nastreven en het ontspannen karakter van een exclusief verblijf, maken vakantie op dit landgoed tot een unieke belevenis. Logeren in ons gastenhuis betekent ontspanning alleen, met het gezin of voor een kleine groep vrienden.

U geniet van alle luxe voorzieningen die ons stijlvolle landgoedappartement in Drenthe biedt. Van een vakantie op De Dodshoorn komt u heerlijk tot rust.

Meer weten over exclusief Logeren op een landgoed?
 
 
vakantiewoning drenthevakantiewoning landgoedvakantie paardpaardrijvakantie drenthevakantie landgoed