Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Trouwlocatie Drenthe: exclusiviteit die bijblijft

Trouwen in Drenthe kan kan nergens mooier dan op Landgoed De Dodshoorn. Deze trouwlocatie in Drenthe is de huwelijkslocatie waar sprookjeshuwelijken werkelijkheid worden. Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking en receptie huurt u de zaal op ons landgoed. Deze intieme trouwzaal is in art-decostijl gebouwd en modern en comfortabel ingericht, wat een stijlvolle receptie zeker maakt.

Landgoed De Dodshoorn is een van die originele trouwlocaties die uw huwelijksdag onvergetelijk maakt. Uw huwelijk sluiten op ons landgoed is uitermate romantisch en exclusief. Als trouwlocatie in Drenthe bieden wij diverse opties om uw huwelijk iets extra’s te geven. Bijvoorbeeld:

De imposante entree van Landgoed De Dodshoorn biedt een onvergelijkbaar mooie kans uw huwelijk de bijzondere status te geven die het verdient.

Uw huwelijk luister bijzetten in Drenthe

Landgoed De Dodshoorn heeft alles in huis om uw huwelijk uitzonderlijk te maken en uitzonderlijk te houden. U vult uw huwelijksplechtigheid precies in op de manier die u voor ogen heeft. Zo creëert u op deze bijzondere trouwlocatie in Drenthe een onvergetelijke herinnering, die altijd levend gehouden kan worden. 

Ons landgoedappartement is prima geschikt als bruidssuite. U huurt deze aansluitend op de receptie, en ons exclusieve appartement doet in de jaren hierna tevens prima dienst om uw huwelijksdag te vieren. Een sfeervolle, rustige locatie om samen in luxe te verblijven omringd door de natuur van het landgoed. Ook daarom is De Dodshoorn een ideale trouwlocatie in Drenthe.

Direct naar de mogelijkheden van stijlvol Trouwen.

 

trouwen op landgoedtrouwlocatie drenthevergaderen in drenthevergaderlocatie drenthe