Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Trouwen op een landgoed: een sprookjeshuwelijk

Landgoed De Dodshoorn is de huwelijkslocatie bij uitstek. U huurt een zaal op ons landgoed voor de meest romantische huwelijksvoltrekking en een receptie om nooit te vergeten. Trouwen op Landgoed De Dodshoorn maakt uw bruiloft tot een sprookjeshuwelijk. Landgoed De Dodshoorn behoort tot de mooiste locaties voor een receptie in Drenthe.

De Dodshoorn is een van de bijzondere trouwlocaties in Nederland waar u uw bruiloft kunt vieren op kleine en exclusieve schaal. De mogelijkheden om uw huwelijk luister bij te zetten zijn veelomvattende. Het gevoel van trouwen op een landgoed wordt helemaal compleet met bijvoorbeeld:

Bij Landgoed De Dodshoorn maakt u een unieke en onvergelijkbare entree over de oprijlaan. Trouwen op een landgoed betekent bij ons het vieren van het moment voor altijd.

Receptie in Drenthe in stijl

De trouwzaal die u huurt is modern en comfortabel ingericht, ontworpen in art-decostijl. Wat de catering betreft gelden bij ons geen verplichtingen: u kunt zelf een cateraar kiezen. Als kroon op uw huwelijk kunt u blijven logeren in ons landgoedappartement als bruidssuite. De trouwzaal op Landgoed De Dodshoorn huren is het perfecte begin van een onvergetelijke huwelijksdag.

Lees hier hoe u de droom Trouwen op een landgoed kunt invullen.

 

trouwen op landgoed, trouwlocatie drenthe, vergaderen in drenthe, vergaderlocatie drenthe