Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Stilteweekend op De Dodshoorn:
stijlvol onthaasten met maximale privacy

Op Landgoed De Dodshoorn gaan exclusiviteit en privacy perfect samen. Dit landgoed in sfeervol Drenthe biedt u de mogelijkheid zich terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. U geniet op uw eigen voorwaarden tijdens een stilteweekend. De rust op De Dodshoorn nodigt uit tot ontspannen in de buitenlucht of bijvoorbeeld ongestoord lezen en schrijven. Op Landgoed De Dodshoorn is maar één gastenverblijf. Tijdens een stilteweekend zijn er tijdens uw verblijf gegarandeerd geen andere gebruikers van het Gastenhuis en vinden er geen bijzondere activiteiten op het landgoed plaats, zodat u in volledige rust en privacy tot bezinning kunt komen.

Landgoed De Dodshoorn beschikt over voldoende mogelijkheden om uw stilteweekend gericht te vullen. Kleine groepen, tot 6 personen, vinden bij ons precies wat zij zoeken om tot zichzelf te komen. Denkt u onder andere aan gelegenheden als:

De luxe van het verblijf op een landgoed

Alles staat tot uw beschikking om in stilte een weekend door te brengen. Op een ingetogen manier rust vinden staat bij ons centraal. U geniet volop op een locatie van niveau. Tijdens een exclusief stilteweekend op Landgoed De Dodshoorn verblijft u in een stijlvol luxe appartement en ondervindt u de vertrouwelijke sfeer op ons domein. De kleinschaligheid en de ongedwongen ambiance zorgen ervoor dat u zich thuis voelt op Landgoed De Dodshoorn.

Interesse in het beleven van unieke stilte? Lees meer over een stilteweekend op een Landgoed.

 

stilteweekend, retraiteweek, individuele retraite, weekend retraite