Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Retraiteweek: het juiste middel om energie op te doen

Landgoed De Dodshoorn in Drenthe is de plek in Nederland waar ontspanning en privacy op een exclusieve manier samenkomen. Optimaal onthaasten tijdens een retraiteweek richt u in op privébasis. Ons sfeervolle landgoed kent één gastenappartement. Deze kleinschaligheid garandeert optimale privacy op een schitterende locatie waar u uw tijd volledig zelf indeelt.

Voor terugtrekken op zoek naar rust biedt Drenthe veel. In retraite gaan op Landgoed De Dodshoorn biedt meer. U bevindt zich op een luxe landgoed waar het stijlvolle onderkomen en de informele sfeer hand in hand gaan. Dit opent de weg naar precies die retraiteweek die u voor ogen heeft. Denkt u onder andere aan:

Kiezen voor Landgoed De Dodshoorn betekent kiezen voor exclusiviteit die u zelf bepaalt.

Zakelijke retraite op niveau

Als landgoed in Drenthe biedt De Dodshoorn uitgelezen mogelijkheden voor een retraiteweek op zakelijk gebied. De totale afzondering op ons sfeervolle landgoed in een natuurrijke omgeving is een uitkomst voor bijvoorbeeld ondernemers en managers om zich in alle stilte over hun werk te buigen. Een kantoor met aansluiting voor wireless internet is in het landgoedappartement aanwezig. Tijdelijk in stilte wonen en werken maakt een retraiteweek de basis voor doelgericht ondernemen. 

Gerichte informatie over sfeervol Logeren op een landgoed.

 

stilteweekendretraiteweekindividuele retraiteweekend retraite