Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Paardrijvakantie in Drenthe zoals u dit wilt

Landgoed De Dodshoorn is de accommodatie in Drenthe waar vakantie met uw paard op privébasis mogelijk is. De volkomen privacy waarvan u geniet, geeft paardrijden iets extra’s dankzij de luxe omlijsting waar zowel u als uw paarden volop gebruik van maken. Paardrijvakantie in Drenthe op De Dodshoorn is de ultieme paardenvakantie die u in staat stelt stijlvol te onthaasten. 

Het exclusieve landgoedappartement van De Dodshoorn ligt middenin de bosrijke natuur van Drenthe. De haast tastbare stilte en het sfeervolle buitenleven zijn heerlijk ontspannend. Voor een onvergetelijke paardrijvakantie in Drenthe kunt u uw eigen paard meenemen. U ervaart bij ons de exclusieve landgoedsfeer die de sportieve bezigheid van het paardrijden een unieke tint geeft. Naast verblijf in het luxe landgoedappartement maakt u onder andere gebruik van:

Uw paarden zijn ook verzekerd van verblijf op niveau: zij hebben hun eigen plek in onze fraaie stallen.

Landgoed De Dodshoorn biedt uhet luxe vakantiehuis in Drenthe waar uw gedroomde paardenvakantie een feit wordt. Onze exclusieve kleinschaligheid zorgt voor de ultieme paardrijvakantie in Drenthe. Logeren in ons gastenhuis betekent ontspanning voor het hele gezin en tot rust komen zoals u dat wenst.

Leest u zelf hoe luxe met uw paard Logeren in Drenthe kan zijn.

 

vakantiewoning drenthevakantiewoning landgoedvakantie paardpaardrijvakantie drenthevakantie landgoed