Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Individuele retraite naar eigen idee

De kracht van Landgoed De Dodshoorn is de fantastische ligging middenin de natuur. Hier geniet u op uw eigen wijze van de weldadige stilte. Drenthe heeft alles te bieden wat bij individuele retraite past. Een verblijf in het luxe gastenhuis van De Dodshoorn is een prima uitgangspunt voor werken in stilte of voor het voorbereiden op uitdagend werk.

U bepaalt zelf hoe u zich het best oplaadt voor de nieuwe uitdaging. In alle rust inspiratie opdoen lukt zonder meer op Landgoed De Dodshoorn: u bent onze enige vakantiegast. Ongerepte natuur in Nederland bestaat nog. Een ruime hoeveelheid daarvan ligt direct rondom Landgoed De Dodshoorn en tijdens uw individuele retraite maakt u hier grondig kennis mee.

De bosrijke omgeving biedt volop gelegenheid voor relaxed paardrijden in Drenthe. Uw eigen paard staat op ons landgoed in een prachtige stal en u kunt op ons eigen terrein ook onbeperkt rijden.

Heerlijk opladen in stilte en luxe

Een effectieve individuele retraite vult u zelf in. Op Landgoed De Dodshoorn gaan stilte en de rust van de natuur gepaard met een comfortabel verblijf in ons sfeervolle gastenappartement. Daarbij ervaart u de informele sfeer die op ons exclusieve landgoed heerst waardoor Landgoed De Dodshoorn een echt thuis is tijdens uw stilteretraite. Even een paar dagen ontspannen op de manier die u wenst, zorgt voor een goed resultaat in het dagelijks leven. U herkent sneller de kansen en mogelijkheden uzelf te ontplooien. Een individuele retraite op Landgoed De Dodshoorn is een onvergelijkbare opbouwende belevenis.

Lees meer over in stilte Logeren.

 

stilteweekendretraiteweekindividuele retraiteweekend retraite