Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Dhr. Verwoerd, Den Oever
"Wat hebben wij onwijs genoten bij jullie op het landgoed! Een unieke stek om te verblijven zowel voor ons als voor de paarden. Aan werkelijk alles is gedacht. Prachtig mooi beddengoed en fantastische bedden. Voldoende handdoeken aanwezig.Wij komen zeker nog een keer terug. Kortom, een dikke 10!"

Mrs. Tamara Deberdeeva, Russia
"We are very happy to stay here! Thank you for your hospitality!" 

Fam. Van Dongen, Oegstgeest
Grote luxe voor een betaalbare prijs. Mooie en splinternieuwe inrichting. Schoon. Ruime badkamer met regendouche en apart bad. Overheerlijke bedden met kwaliteitsmatrassen en beddengoed. Ruim overdekt terras (west) met heel veel zitplaatsen en goede kussens. De herten in de achtertuin maakten het plaatje compleet. Een echte topper en aan iedereen aan te raden.

Fam. De Roover, Den Haag
Het was geweldig! We hebben genoten. Wat een fijn apartement en een prachtige omgeving om te wandelen. Ook heel fijn dat alle dingen die je nodig kunt hebben er gewoon waren. Koffiemelk, filters, koffie etc. Ook een heerlijk bad met alle voorzieningen zoals badhanddoeken.

Fam. Van Buren, Grou
“Wat hebben wij genoten! We voelden ons echt de koning en koningin in Drenthe, wat een heerlijk appartement! Meestal als we naar huis rijden ben ik blij terug te gaan naar mijn eigen bed… maar in dit geval zeker niet!”

John and Diana Reeves, Truro (UK)
“Just a short note to thank you for your kind hospitality during our all too short stay at Landgoed De Dodshoorn. The apartment was very nice and very comfortable and we enjoyed our stay very much”.

Fam. Bakker, Baarn
"We hebben het heerlijk gehad, alleen jammer van het slechte weer. Daardoor hebben we wel volop genoten van het appartement. Er is zoveel te beleven in de buurt van het landgoed, dus we komen zeker graag nog een keertje terug!”.

Fam. Jans, Amersfoort
“Het zit er helaas weer op, maar door de prachtige locatie en de mogelijkheden rondom, heeft het weer weinig tot geen invloed gehad op ons verblijf. We zijn bijna alle dagen met de paarden en de honden de bossen in geweest”.

 Estella Greveling, Heemskerk
"Wat een fantastische plek om met je paard er even tussenuit te gaan! Alle voorzieningen om te trainen en om te genieten zijn aanwezig. Leuke mensen en super de luxe! Vanaf het appartement kun je zo de bossen in. We komen snel weer terug!'

Bianca Louwe, Heerhugowaard
"Afgelopen september ben ik daar met vijf vriendinnen en onze paarden geweest. Het is er supermooi en alles was goed geregeld, voor zowel ons als onze paarden. Zeker een bezoekje waard!"

 Fam. Dees, Berkenwoude
"Heerlijke plek met alle voorzieningen voor je paard, in ons geval pony, die je maar kan wensen! Wat een geweldige baan om te trainen. Het bos grenzend direct aan het landgoed. Het appartement zeer compleet en voelt als "thuis". Wij komen terug!"

Fam. Wiersema, Diemen
"Hartelijk dank voor de service! We hebben een fijn verblijf gehad op het landgoed.  Heel rustig en fijn dat we meteen de bossen in kunnen wandelen en dat de fietsen al klaar stonden voor de zondag. Het regende helaas, maar we hebben toch even gefietst. Mijn man is 50 jaar geworden en het was genoeglijk dit op het landgoed te vieren."

Fam. Peterson, Wedde
"We hebben echt genoten! We hebben een leuk weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!" 

Anne Noordenbos, Schiermonnikoog
"Ik ben net terug van een weekendje Dodshoorn samen met een vriendin en onze paarden. Wat ons betreft een enorme aanrader! Fantastische locatie, direct naast het bos. Dus ook voor de nog niet helemaal verkeersmakke paarden een ideaal plekje. Daarnaast een fantastische accommodatie voor zowel ruiter als paard!"