Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Bruidspaar Broekstra-Lefferts, juni 2012

"We zochten naar een trouwlocatie waar we alles (ceremonie, receptie, feest en diner) op één plek konden organiseren en waar je niet gestoord wordt door andere gezelschappen. Dit vonden we bij landgoed De Dodshoorn. Wat een heerlijke locatie om dé dag van ons leven te vieren. Prachtig! Alsof we even in een andere wereld waren. De kinderen konden rennen en spelen, we hebben de ceremonie buiten in alle privacy kunnen houden en als afsluiting een gezellig diner. Een aanbeveling voor bruidsparen die een intieme, luxe maar toch betaalbare gelegenheid zoeken!"

Bruidspaar Mensert-Zwiers, juli 2013

"We hebben een fantastische dag gehad! Het weer zat ons mee waardoor op het Landgoed alles er nog net iets mooier uit zag.
We hebben een heerlijke middag bij jullie gehad. Alles was goed geregeld en overlegd met de Ceremoniemeesters en Aline. Wanneer je de foto's bekijkt, zie je dat alles er prachtig uit ziet, ook de momenten dat de gasten aan de koffie zaten voordat wij er waren etc. Top!"

Bruidspaar Prins-Kampinga, oktober 2013

“Zeer mooie locatie waar je echt kan genieten van je trouwdag. De mensen staan open voor ideeën en bereid alles te doen om deze dag tot een topdag te maken. Het appartement dat is te huren voor de huwelijksnacht is het beste waar wij ooit hebben geslapen. Tevens is het overleg met de cateraar café Hofsteenge te Grolloo super geregeld.”