Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

 

Open Toptrouwlocatie Route op 29 september 2013

Op zondag  29 september 2013 a.s. zal Landgoed De Dodshoorn deelnemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze dag stellen trouwlocaties in heel Nederland hun deuren open voor aanstaande bruidsparen. De Open Toptrouwlocatie Route is bedoeld voor iedereen die alvast de sfeer wil komen proeven op de trouwlocatie. U bent dan ook van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom op Landgoed De Dodshoorn om de trouwzaal met de faciliteiten en de buitenruimte te bewonderen. Aanmelden is niet nodig; u kunt zo binnenlopen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van ons landgoed. Tijdens deze dag zal Xsasa  Bruidsmode uit Groningen een prachtige bruidsjurk tonen en informatiemateriaal voor alle geïnteresseerden ter beschikking stellen.

Graag zien wij u op zondag 29 september op Landgoed De Dodshoorn tijdens de Open Toptrouwlocatie Route!

 

Mei 2013

Volg ons actuele nieuws via www.facebook.com/dedodshoorn.

12 maart 2013 De Dodshoorn ook te vinden via Bed and Breakfast.nl

http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/grolloo/landgoed-de-dodshoorn/11281

LANDGOED DE DODSHOORN SPONSORT HET PK MENTEAM

Landgoed De Dodshoorn mag zich met trots sponsor noemen van het PK menteam (enkelspan). Het PK menteam mag op individuele basis deelnemen op het WK in Portugal. Op 4 september is het team met de vrachtauto vertrokken naar Portugal. Op www.menteam-pk.nl/nieuws is het team te volgen gedurende hun reis en het WK.

PK Menteam vrachtauto

LANDGOED DE DODSHOORN HEEFT HET MOOISTE APPARTEMENT!

Landgoed De Dodshoorn heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs 2011-2012 gewonnen. Dit is een prijs die wordt uitgereikt aan de beste accommodaties en restaurants in Nederland. Er zijn verschillende categorieën waarbinnen geselecteerd wordt.

In de categorie Appartement heeft de Dodshoorn de meeste stemmen gekregen. Dit betekent dat ons appartement uitgeroepen is tot het beste vakantie-appartement van Nederland. Dit is een onderscheiding waar we heel erg trots op zijn! Op www.eropuitineigenland.nl kunt u het gehele bericht over de Eropuit In Eigen Land Prijs nalezen.

Als u zelf wilt ervaren hoe het is om in het beste appartement van Nederland te verblijven en op een heus landgoed te wonen, neem dan snel contact met ons op voor de beschikbaarheid!

 

Ontvang nieuws over Landgoed De Dodshoorn in onze nieuwsbrief.