Route

Landgoed De Dodshoorn
Schoonloërstraat 62a
9444 TH Grolloo
T. 0592 501920
info@landgoeddedodshoorn.nl
Alle ruimte voor jezelf

Arrangementen
Het is verbazingwekkend hoeveel energie u krijgt van een kort verblijf op landgoed De Dodshoorn in Drenthe. Daarom hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld, waarbij u in combinatie met actieve ontspanning zorgeloos kunt genieten van het goede leven. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen lekker niets te doen; u hoeft alleen maar te boeken!

Alle arrangementen zijn op basis van:
- driedaags verblijf (twee overnachtingen) in het landgoedappartment
- vrije keuze seizoen. De prijs blijft gelijk, ongeacht seizoen, weekend of doordeweeks
- inclusief schoonmaak en reserveringskosten
- heerlijke ontbijtmand

De prijs per arrangement, per persoon (min.2 max. 6 pers.) €200.

Fietsarrangement
Als u het fietsarrangement boekt, staan er fietsen voor u klaar bij aankomst op het prachtige landgoed. Tevens kunt u genieten van interessante tentoonstellingen in het Drents Museum. De entreebewijzen voor dit pas vernieuwde museum zijn bij het Fietsarrangement inbegrepen.

Paardenarrangement
Inclusief stalling en weidegang voor uw eigen paard, stalling van uw trailer en/of menwagen en gebruik van alle voorzieningen. Een buitenkans om uw vaardigheden te toetsen op ons men- en eventingparcours!
Heeft u geen eigen paard? Met het paardenarrangement heeft u recht op vier uur paardrijden onder begeleiding. De vier uur mogen naar uw keuze over twee dagen verspreid worden. Uiteraard maakt u prachtige ritten door de aangrenzende bossen. Voor alle niveaus mogelijk.